Hoe kan ik online inkomen genereren met affiliate marketing?

Geplaatst op 11-02-2022

Categorie: Computer en internet

Online inkomen genereren met affiliate marketing is ook voor u mogelijk wanneer u daarvoor de juiste software gebruikt. Affiliate marketing geeft u de mogelijkheid om producten te promoten als tussenpersoon via uw eigen website. Een site waarop u dergelijke producten promoot wordt een affiliate site genoemd en een dergelijke website is relatief eenvoudig te maken met het PHP script van Vrolijk Internet Services.

Het script draait zowel in PHP 7 als in PHP 8 en bevat een cronjob waarmee productfeeds van diverse affiliate netwerken automatisch kunnen worden opgehaald. Zo kunt u met het script eenvoudig productfeeds van het affiliate netwerk TradeTracker inlezen. TradeTracker is een belangrijke speler op het gebied van affiliate marketing en is in verschillende landen actief. Wanneer u zich aanmeldt bij TradeTracker krijgt u toegang tot een groot aantal affiliate campagnes die u kunt inzetten om online geld te verdienen met uw affiliate shop.

Het is logisch dat u wilt weten wat u precies koopt en daarom is het heel eenvoudig om via de website van Vrolijk Internet Services een demo aan te vragen. Via het menu navigeert u naar de pagina “Demo aanvragen”. Daar selecteert u van welke producten u graag een demo wilt zien. Het is mogelijk om meerdere PHP scripts te selecteren.

Een demo aanvragen is geheel vrijblijvend. Zo kunt u rondkijken binnen de demo omgeving van het affiliate script en kunt u zien welke mogelijkheden u met uw eigen affiliate webshop zult hebben wanneer u het affiliate script koopt. En u kunt zo beslissen of u het script wilt kopen.

Het affiliate script kan heel eenvoudig worden geïnstalleerd op uw webhosting pakket. Wanneer u nog geen webhosting pakket heeft voor uw affiliate shop, dan kunt u dit in combinatie met het PHP script kopen. Vrolijk Internet Services zal de webshop dan gebruiksklaar leveren zodat u zelf geen installatie meer hoeft uit te voeren.