Stokke Steps Wipstoeltje

Geplaatst op 06-02-2023

Categorie: Huis, tuin en wonen

Dit is echt een interessant uitziend stuk kit. Bedoeld om het gevoel na te bootsen dat je in moeders armen wordt gewiegd, is dit wipstoeltje zacht gewatteerd en gewapend met verschillende zitposities voor elk kind. Voor pasgeborenen zorgt het gewatteerde inzetstuk ervoor dat ze zich niet verloren voelen in de Stokke Steps Wipstoel, terwijl een afneembare arm ervoor zorgt dat hangend speelgoed bekeken en gespeeld kan worden. We hingen Lamaze speelgoed aan de arm en onze baby kon er goed grip op krijgen.

De wipstoel is niet zo diep en we waren een beetje bezorgd dat onze baby er in de meest rechtopstaande positie van af zou glijden, maar de vijfpuntsgordel is stevig en de stoel is zo schuin geplaatst dat er geen uitglijden optreedt. Even terzijde, het ziet er ook geweldig uit. De vormgeving is strak en het zachte grijs paste goed bij onze woonkamer, al is hij ook vrij plat op te vouwen.

stokke wipstoelje

Het maakt ook deel uit van het Stokke Steps-systeem, waarmee het op de Stokke wipstoel zelf kan worden geklikt. Het is echter een redelijk goede investering voor alleen de uitsmijter zelf als u van plan bent deze te gebruiken voor de duur van de aanbevolen tijd, namelijk 0-6 maanden.

• Beste: voor pasgeborenen
• Geschikt voor leeftijden: pasgeborenen tot zes maanden
• Is de stoffen draagdoek afneembaar en machinewasbaar?: Ja
• Extra kenmerken: Vijfpuntsgordel, strak design en meerdere zitposities